Remklauwen DAF

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw DAF

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Aluminium remklauw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hiermee bedoelt men de remklauw. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.