Remklauwen DAIHATSU

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw DAIHATSU

Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Aluminium remklauw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remvloeistof is meestal dot4. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.