Remklauwen DAIMLER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw DAIMLER

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Remklauw voor uw auto

Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.