Remklauwen DAIMLER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauw met 1 piston

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSNISSANSKODAMINISMARTMITSUBISHI. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remklauw vervangen

De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto.

Aluminium remklauw DAIMLER

Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.