Remklauwen DAIMLER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid.

Remklauw terugstellen DAIMLER

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Bekijk ook alle daimler remklauwen op RemOnderdelen.nl