Remklauwen FERRARI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FERRARI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Aluminium remklauw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remklauw voor uw auto

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen.