Remklauwen FIAT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen FIAT

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang.

Vastzittende remklauw

De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Bekijk ook alle fiat remklauwen op RemOnderdelen.nl