Remklauwen FIAT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw FIAT

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, ABS, ATE, Jurid, Lucas, Zimmermann, Bosch, Textar, Brembo en Pagid Gietijzer komt minder veel voor als component.

Aluminium remklauw auto

Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Remvloeistof is meestal dot4. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.