Remklauwen FORD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen FORD

Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken.

Vastzittende remklauw

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle ford remklauwen op RemOnderdelen.nl