Remklauwen FORD

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

De handremkabel bedient de handrem. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken.

Remklauw voor uw FORD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Aluminium remklauw auto

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.