Remklauwen HYUNDAI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw HYUNDAI

Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remklauw voor uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.