Remklauwen INFINITI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remklauw terugstellen auto

Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Bekijk ook alle infiniti remklauwen op RemOnderdelen.nl