Remklauwen INFINITI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw INFINITI past. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Aluminium remklauw auto

Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Remklauw voor uw auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar.