Remklauwen ISUZU

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw.

Vastzittende remklauw

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Remklauw terugstellen auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers.

Bekijk ook alle isuzu remklauwen op RemOnderdelen.nl