Remklauwen ISUZU

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment.

Remklauw voor uw ISUZU

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De APK let niet op de remvloeistof. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Aluminium remklauw auto

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.