Remklauwen IVECO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal.

Remklauw terugstellen IVECO

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bekijk ook alle iveco remklauwen op RemOnderdelen.nl