WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen IVECO

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Remklauw met 4 pistons

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De APK let niet op de remvloeistof. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFTOYOTASEATGMC.

Remklauw terugstellen IVECO

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment.


Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen