Remklauwen JEEP

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken.

Remklauw terugstellen JEEP

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal.

Bekijk ook alle jeep remklauwen op RemOnderdelen.nl