Remklauwen JEEP

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remklauw voor uw JEEP

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Aluminium remklauw auto

Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven.