Remklauwen KIA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw KIA

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden.

Aluminium remklauw auto

Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest.