100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA STONIC 1.4 CVVT 99 PK
Bouwjaar 07.2017 - tot heden

Remklauwen KIA STONIC (YB) 1.4 CVVT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw terugstellen KIA STONIC (YB) 1.4 CVVT

Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid.

Geleidepennen voor remklauwen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA STONIC (YB) past. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remklauw met 4 pistons

Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.