Remklauwen LADA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw terugstellen LADA

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen.

Bekijk ook alle lada remklauwen op RemOnderdelen.nl