Remklauwen LADA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hiermee bedoelt men de remklauw.

Aluminium remklauw auto

Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven.

Remklauw voor uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.