100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA 1500 72 PK
Bouwjaar 09.1987 - 12.1996

Remklauwen LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1500

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Voordeelpakket remklauwen voorzijde
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw geleidebussen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw LADA SAMARA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 57236
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: TRW
vereist aantal stuks: 2
voor zuiger-Ø [mm]: 48 mm
Bijzonderheden: Met zuiger
Gewicht: 0,41 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
62% Korting
24,10
63,43
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remklauw terugstelset

Remklauw met 4 pistons

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSKODAFORDSSANGYONG. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De handremkabel bedient de handrem.

Geleidepennen voor remklauwen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1500 komen.

Remklauw terugstellen LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA past. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.