Remklauwen LAMBORGHINI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw LAMBORGHINI

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt.

Remklauw voor uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Remvloeistof is meestal dot4.