Remklauwen LANCIA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hiermee bedoelt men de remklauw. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Aluminium remklauw LANCIA

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw voor uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen.