Remklauwen LANCIA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer.

Remklauw terugstellen auto

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De APK let niet op de remvloeistof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Bekijk ook alle lancia remklauwen op RemOnderdelen.nl