Remklauwen LAND ROVER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Remklauw terugstellen LAND ROVER

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Bekijk ook alle land rover remklauwen op RemOnderdelen.nl