Remklauwen LAND ROVER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw LAND ROVER

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Remvloeistof is meestal dot4. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen.

Remklauw voor uw auto

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.