100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DISCOVERY III 4.0 4x4 219 PK
Bouwjaar 02.2005 - 09.2009

Remklauwen LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.0 4x4

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DISCOVERY III (L319) 4.0 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar.

Geleidepennen voor remklauwen

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER DISCOVERY III (L319) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest.

Remklauw terugstellen LAND ROVER

Remvloeistof is meestal dot4. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.