Remklauwen LEXUS

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw LEXUS

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Remklauw voor uw auto

Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken.