Remklauwen LEXUS

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen LEXUS

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Hiermee bedoelt men de remklauw. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd.

Vastzittende remklauw

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bekijk ook alle lexus remklauwen op RemOnderdelen.nl