Remklauwen LINCOLN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remklauw terugstellen auto

Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW en Lucas Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt.

Bekijk ook alle lincoln remklauwen op RemOnderdelen.nl