100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LINCOLN
Gekozen auto:LINCOLN LS 3.0 222 PK
Bouwjaar 09.2000 - 08.2003

Remklauwen LINCOLN LS 3.0

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LINCOLN LS 3.0. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Remklauw terugstellen LINCOLN LS

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABDODGEDAFMG. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Geleidepennen voor remklauwen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.