100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LOTUS
Gekozen auto:LOTUS EXIGE 1.8 16V 222 PK
Bouwjaar 04.2006 - 06.2012

Remklauwen LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS EXIGE (SCC_) 1.8 16V. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remklauw terugstellen LOTUS EXIGE (SCC_)

Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOAUDISMARTMITSUBISHILEXUSBMW. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Geleidepennen voor remklauwen

Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.