Remklauwen MASERATI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw MASERATI

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Remklauw voor uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Remvloeistof is meestal dot4. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.