Remklauwen MAZDA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remklauw terugstellen MAZDA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Vastzittende remklauw

De handremkabel bedient de handrem. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

Bekijk ook alle mazda remklauwen op RemOnderdelen.nl