100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 II Hatchback 1.5 72 PK
Bouwjaar 08.1982 - 04.1985

Remklauwen MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren.

Remklauw terugstellen MAZDA 323 II Hatchback (BD) 1.5

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen.

Geleidepennen voor remklauwen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. De handremkabel bedient de handrem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 II Hatchback (BD) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLBUICKBEDFORDOPEL.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.