100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 2.0 92 PK
Bouwjaar 10.1986 - 01.1990

Remklauwen MAZDA 626 II (GC) 2.0

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw terugstelset

Geleidepennen voor remklauwen

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAISSANGYONGNISSAN.

Remklauw met 4 pistons

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt.

Remklauw terugstellen MAZDA 626 II (GC) 2.0

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.