100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-3 2.0 SKYACTIV-G Flex 156 PK
Bouwjaar 05.2015 - tot heden

Remklauwen MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G Flex

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw terugstellen MAZDA CX-3 (DK) 2.0 SKYACTIV-G Flex

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Geleidepennen voor remklauwen

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar.

Remklauw met 4 pistons

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-3 (DK) past. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.