Remklauwen MERCEDES-BENZ

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Remklauw voor uw MERCEDES-BENZ

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren.

Aluminium remklauw auto

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.