Remklauwen MERCEDES-BENZ

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen MERCEDES-BENZ

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. De handremkabel bedient de handrem.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Bekijk ook alle mercedes-benz remklauwen op RemOnderdelen.nl