brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Remklauwen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauw geleidebussen voorzijde, links of rechts
Remklauw geleidebussen achterzijde, links of rechts

Aluminium remklauw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. De APK let niet op de remvloeistof. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Remklauw met 1 piston

En soms dot3. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205).

Remklauw vervangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.