100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 245 PK
Bouwjaar 06.2017 - tot heden

Remklauwen MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde
Remklauw terugstelset

Remklauw met 4 pistons

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238) E 300 komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADALEXUSPLYMOUTHROVER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ E-KLASSE Cabriolet (A238), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw terugstellen MERCEDES-BENZ

Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Geleidepennen voor remklauwen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.