Remklauwen MG

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven.

Remklauw terugstellen MG

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Bekijk ook alle mg remklauwen op RemOnderdelen.nl