Remklauwen MG

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG komen. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar.

Remklauw voor uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Aluminium remklauw auto

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder.