Remklauwen MINI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen MINI

Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Er zijn ook achter-remklauwen, als daar dan ook remschijven gebruikt worden. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vastzittende remklauw

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle mini remklauwen op RemOnderdelen.nl