Remklauwen MINI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw MINI

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Remvloeistof van dot5 is voor extremere belasting van de remmen.

Aluminium remklauw auto

Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.