Remklauwen MITSUBISHI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw MITSUBISHI

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer.

Remklauw voor uw auto

Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. En soms dot3.