Remklauwen MITSUBISHI

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen MITSUBISHI

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Vastzittende remklauw

Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers. De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bekijk ook alle mitsubishi remklauwen op RemOnderdelen.nl