Remklauwen NISSAN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw NISSAN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. U begint bij het demonteren van het wiel, daarna verwijdert u de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem.

Remklauw voor uw auto

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.