Remklauwen NISSAN

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen NISSAN

Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Vastzittende remklauw

Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle nissan remklauwen op RemOnderdelen.nl