Remklauwen OPEL

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen OPEL

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen.

Vastzittende remklauw

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Bekijk ook alle opel remklauwen op RemOnderdelen.nl