Remklauwen OPEL

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw OPEL

Remsystemen die stinken komt door overbelasting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remklauw voor uw auto

Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.