Remklauwen PEUGEOT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen PEUGEOT

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Vastzittende remklauw

Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Bekijk ook alle peugeot remklauwen op RemOnderdelen.nl