Remklauwen PEUGEOT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw PEUGEOT

Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vocht kan roestende remcilinders veroorzaken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage.

Aluminium remklauw auto

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken.