Remklauwen PONTIAC

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remklauw voor uw PONTIAC

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.

Aluminium remklauw auto

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo