Remklauwen PONTIAC

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Vastzittende remklauw

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past.

Remklauw terugstellen auto

Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Bekijk ook alle pontiac remklauwen op RemOnderdelen.nl