Remklauwen PORSCHE

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw PORSCHE

De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd want anders functioneert de handrem niet goed. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remklauw voor uw auto

Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.