Remklauwen PORSCHE

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem.

Vastzittende remklauw

Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe.

Remklauw terugstellen auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Bekijk ook alle porsche remklauwen op RemOnderdelen.nl