100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE CAYENNE 3.0 Diesel 245 PK
Bouwjaar 06.2011 - tot heden

Remklauwen PORSCHE CAYENNE (92A) 3.0 Diesel

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage. Remklauwen die goed werken geven het juiste remgedrag van uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remklauw terugstellen PORSCHE CAYENNE (92A) 3.0 Diesel

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Geleidepennen voor remklauwen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.