Remklauwen RENAULT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vastzittende remklauw

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remklauw terugstellen auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken.

Bekijk ook alle renault remklauwen op RemOnderdelen.nl