Remklauwen RENAULT

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw RENAULT

Een kapotte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Aluminium remklauw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.