Remklauwen ROVER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen ROVER

Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De rubber afdicht-ringen zouden kunnen gaan lekken. Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. De remklauw zit vast op de fusee van de auto.

Vastzittende remklauw

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Bekijk ook alle rover remklauwen op RemOnderdelen.nl