Remklauwen ROVER

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw ROVER

Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Remklauw voor uw auto

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Pekel in de winter is niet bevorderlijk voor de werking van de remklauwen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De remklauw zit vast op de fusee van de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.