WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER MINI Hatchback 1000 41PK
Bouwjaar 08-1990 - 06-1993

Remklauwen ROVER MINI Hatchback 1000

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen voorzijde
Remklauw reparatieset voorzijde

Remklauw met 4 pistons

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remklauw terugstellen ROVER MINI Hatchback 1000

Je kunt bij ons betalen via Creditcard en AfterPay De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien, deze zijn te koop bij speciaalzaken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Geleidepennen voor remklauwen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER MINI Hatchback past. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Remvloeistof is meestal dot4.