Remklauwen SKODA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauw vervangen

Meerdere nippels per klauw is mogelijk. Oude remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe. Een handrem-mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA.

Aluminium remklauw auto

Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben naast remklauwen ook complete reparatiesets en geleide-sets in ons assortiment. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remklauw met 1 piston

Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDAEWOOPONTIACFORDLDVSUZUKI. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.