Remklauwen SKODA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remklauw terugstellen SKODA

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. De ontluchtingsnippel wordt een kwartslag losgedraaid. Pistons (of zuigers) kunnen gaan roesten.

Vastzittende remklauw

Een standaard achterklauw terugstellen is mogelijk op 2 verschillende manieren. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. Roest in remklauwen veroorzaakt vastzitten en lekkage.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Roest geeft problemen met afdichtingen en zuigers. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Bekijk ook alle skoda remklauwen op RemOnderdelen.nl