100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen SKODA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je SKODA model

Geleidepennen voor remklauwen

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar gebeuren. Onze remklauwen worden gemaakt in de EU. Remvloeistof is agressief en moet als chemisch afval behandeld worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remklauw met 4 pistons

Versleten remklauwen zorgen voor slijtage van de blokken en schijven. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers. Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past.

Remklauw terugstellen auto

Een remtang kan met een stevige tang teruggeduwd worden, dit is het beste te doen wanneer de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigt, want dit kan lekkage veroorzaken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij de APK wordt het remsysteem wel uitvoerig getest. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Nu besteld, is maandag GRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen