Remklauwen SKODA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw SKODA

Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. De handremkabel bedient de handrem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Aluminium remklauw auto

Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remweg wordt ook bepaald door de afmeting van de remtang. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast.