Remklauwen SMART

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw SMART

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Remklauw voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remklauw met handrem kan elektronisch of mechanisch zijn. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Een remklauw is een slijtgraag onderdeel van de auto. Remklauwen worden doorgaans op de voorwielen gebruikt.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. De APK let niet op de remvloeistof. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.