100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remklauwen SMART

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Remklauwen via kenteken

Vind passende remklauwen via je kenteken

Kies je SMART model

Geleidepennen voor remklauwen

Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Remklauw terugstellen auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het vervangen van een remklauw is relatief makkelijk. Als u over genoeg kennis beschikt, kunt u het prima zelf doen. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een remblokset zit op zijn minst per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw met 4 pistons

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISUZUKIALFA ROMEOSSANGYONG. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen