100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORFOUR Hatchback 0.9 90 PK
Bouwjaar 11.2014 - tot heden

Remklauwen SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw met 4 pistons

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORFOUR Hatchback (453) 0.9. Een noodstop kan alleen gebeuren met een goed remsysteem. Elke SMART FORFOUR Hatchback (453) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASAABDAIHATSULADA. Remsystemen die stinken komt door overbelasting.

Geleidepennen voor remklauwen

Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw.

Remklauw terugstellen SMART

Remvloeistof is meestal dot4. Na een noodstop kunnen de remschijven gaan trillen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.