Remklauwen SSANGYONG

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Achter remklauw met handrem mechanisme

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitboren van nippels beschadigt vaak de remklauw. Remklauwen worden vaak per as gemonteerd. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Aluminium remklauw SSANGYONG

En soms dot3. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw voor uw auto

Klauwen van aluminium gaan sneller vast zitten dan die van staal. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.