Remklauwen SUBARU

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Remklauw terugstellen SUBARU

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ontluchten van het remsysteem gebeurt op de remklauw. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De hoofdremcilinder werkt altijd samen met de remklauwen. Remslangen zitten altijd gemonteerd met een nippel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Bekijk ook alle subaru remklauwen op RemOnderdelen.nl