Remklauwen SUBARU

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Aluminium remklauw SUBARU

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Ontluchtingsnippels breken erg vaak af bij het ontluchten. Remvloeistof is meestal dot4. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remklauw voor uw auto

Demonteren van remklauwen is een gemakkelijk klusje. Door alle remkracht kan een remklauw verbuigen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Na de winter controleren en schoonmaken van de remklauwen helpt vastzitten voorkomen.

Achter remklauw met handrem mechanisme

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij het vervangen van de remklauw verliest u tevens remvloeistof, welke bijgevuld zal moeten worden. A-merk remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS.