Remklauwen TOYOTA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remklauw voor uw TOYOTA

Let op het remolie-reservoir. Deze kan door het terugduwen van de remzuiger overlopen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Achter remklauw met handrem mechanisme

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Aluminium remklauw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Remslangen verbinden de remtangen en het remsysteem met elkaar. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Remklauwen kunt u zelf vervangen of u kunt het door een garage laten doen.