Remklauwen TOYOTA

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Vastzittende remklauw

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het kan zijn dat er bepaalde delen van de remklauw kapot zijn, zoals de rubbers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remklauw terugstellen auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Achter remklauw met handrem mechanisme

En soms dot3. De bevestiging zit altijd met stevige bouten vast. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Bekijk ook alle toyota remklauwen op RemOnderdelen.nl