100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid 157 PK
Bouwjaar 09.2012 - 09.2018

Remklauwen TOYOTA CAMRY Sedan (_V5_) 2.5 Hybrid

De remklauwen zijn net als de remschijven en remblokken onmisbaar voor het remsysteem van de auto. Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer het rempedaal wordt ingedrukt, drukt de remklauw de remblokken op de remschijven waardoor de auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben een lange levensduur maar door viezigheid kan een remklauw vast komen te zitten.
Remklauw terugstelset
Remklauwen voorzijde
Remklauwen achterzijde

Remklauw terugstellen TOYOTA CAMRY Sedan (_V5_) 2.5 Hybrid

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke TOYOTA CAMRY Sedan (_V5_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNIVECOCITROENLDV.

Remklauw met 4 pistons

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remklauwen worden bij de APK uitvoerig op werking getest. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geleidepennen voor remklauwen

Remklauw-revisie komt nog wel eens voor bij oldtimers. Achter-remschijven betekent dus automatisch ook achterklauwen. Maak vervolgens de remklauw los van zijn steun, de 2 inbusbouten moeten losgedraaid worden en als laatste de remleiding demonteren.Vaak is er ook schade aan de remblokken of remschijven als de remklauw vervangen moet worden dit moet goed gecontroleerd worden. Tijdens hard en zeer langdurig remmen kunnen de remblokken gaan roken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.